Main menu

Кухня Закарпаття: дегустація та гастрономія

Одним з найбільш популярних трендів останнього часу в індустрії туризму є туризм гастрономічний: виявляється, найкоротший шлях до серця туриста теж лежить через шлунок! Допитливі туристи готові ретельно досліджувати кухню того чи іншого регіону, вникаючи в усі тонкощі приготування місцевих спеціалітетів і, як справжні знавці, дегустуючи продукцію локальних виробників. А якщо регіон виробляє не тільки їжу,…

Гриль-меню ресторану “Кілікія”

Гриль-меню ресторану “Кілікія” в місті Ужгород, це прекрасний вибір страв, які варто скуштувати у травні, відкривши сезон літніх терас та відпочинку. Вашій увазі пропонуються “Ребра по-кілікійськи” – спеціально відібрані та очищенні свинні ребра, на яких відсутнє сало, готуються на мангалі. Подаються у томатно-медовому соусі, який додає пікантності та соковитості м’ясу. Найкраще смакує з печеною картоплею…

Концептуальний рестобар EMIGRAND в Ужгороді

Місії арт-готелю і рестобару EMIGRAND – Painting Memories – Малювати Спогади. І це справді так, адже рестобар – не просто ресторан, а справжній простір емоцій. Концепція закладу полягає в атмосфері – інтер’єр виконано в стилі поп-арт, страви поєднують в собі чотири кухні світу, а вечерею насолоджуються під звуки саксофону. В рестобарі EMIGRAND гармонійно поєднуються гастро-івенти,…

Ресторан в Карпатах для самих вимогливих клієнтів

Як обрати ресторан в Карпатах? Спочатку Ви повинні дати відповідь на питання: для чого та з ким? Яка мета відвідування ресторану? Що Ви запанували: ділову зустріч, весілля, день народження, сімейну чи романтичну вечерю … і т д. Якщо Ви плануєте свій відпочинок в Карпатах, Вас турбує питання, що Ви будете їсти чи пити? Пропонуємо Вам…

Винні підвали сім’ї Урста – село Бене

Плануючи відпочинок у Закарпатті, зверніть увагу на новий дегустаційний зал родини виноробів Урста, що гостинно запрошує любителів сонячного напою – Турінформ Закарпаття. Урочисте відкриття – 6 березня 2016 року. Пивниці висічені кийками у підніжжі гори “Кертейс” в північно-східному напрямку від села Бене. Їх вік — понад 400 років. Глибина — від 5 до 25 метрів.…

Дегустаційний зал вина “Cotnar” в селі Мужієво

Дегустаційна зала “Cotnar” в селі Мужієво запрошує на дегустацію вина. Дегустація вина Котнар, проводиться за загальноприйнятими правилами – з легкого білого сухого вина, а завершується – солодкими (десертними) вином. До дегустації вина, гостям, додається сир,горіхи закарпатський хліб – щоб підготувати смакові рецептори до наступного сорту. Основні види види вина, що пропонуються на дегустацію у залі…

Закарпатська кухня – дегустація в корчмі Підкова

Гастрономічна дегустація «Смак Закарпаття». Трохи фотовражень. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Суворо заборонено читати цей текст та роздивлятися фото на голодний шлунок. Якщо ви це робите – відповідальність за наслідки ви берете на себе! Сталося так, що хороший мій товариш і земляк, дотепник і ресторатор з м.Перечин, патріот Закарпаття і перечинщини в особливості Михайло Барник запросив мене взяти участь…