Main menu


Де можна скуштувати смак Закарпаття?!

Портал “Туристичні новини” склав перелік “ТОП 5 дегустаційних залів Закарпаття”, що пропонують відвідувачам традиційну гастрономічну продукцію.

Як повідомив керівник “Турінформ Закарпаття” Олександр Коваль, наш край славиться своєю унікальною гастрономічною культурою та традиціями. Перебуваючи на Закарпатті, у Вас є можливість доторкнутись до цієї культури, через дегустацію продукції, котра виробляється у регіоні, за традиційними технологіями, з екологічно чистої сировини.

На думку експертів “Турінформ Закарпаття” до найбільш оригінальних дегустаційних залів, що пропонують традиційну продукцію, у супроводі з розповіддю, наочним супроводом можна віднести:

  • Дегустаційний зал меду, та продукції бджільництва, у м. Мукачево, вул. Стара 50, електронна пошта medovujdim@mail.ru тел. 099-299-77-31 сайт Медовий дім.
  • Дегустаційний зал екологічно чистої продукції, лекварю та соків у селі Ботар, Виноградівського району. Тел для довідок:  097-381-40-53
  • Дегустація, м’яса свині монголиці, відвідини екологічної ферми у селі Ботар, Виноградівського району, тел. для довідок:  097-381-40-53
  • Дегустаційний зал сиру, на території “Селиської сироварні”, Хустський район с.Нижнє Селище вул.Центральна тел.38(03142)75-1-88
  • Дегустаційний зал вина,  “Старий підвал”, м. Берегово, вул.вул. Виноградна, 37/2, тел. 38 (050) 9047266  електронна пошта info@bereg-vine.com

Ольга Біла, для порталу “Туристичні новини”