Турінформ Закарпаття

Відпочинок

Відпочинок в Закарпатті на Новий рік – Міжгірський район

By Олександр Коваль

December 01, 2018

Плануючи відпочинок на Новий рік, ми рекомендуємо Вам звернути увагу на Міжгірський район Закарпаття: Синевир, Колочава, Боржава, гірськолижні бази.

“Турінформ Закарпаття” (керівник О.Коваль) та ГО «Інститут туризму Карпатського регіону» (керівник Ф.Шандор) розпочинає інформаційну кампанію, спрямовану на популяризацію можливостей закладів туризму – зустрічай Новий рік у Закарпатті.

Новий Рік в Закарпатті це:

Новий рік у Міжгірському районі

Це край, що розміщений у серці Українських Карпат, де проживають гостинні люди, одна з найбільше екологічно чистих територій України.

Цікаво:

Природні парки Міжгірського району: Синевирський національний парк

Мінеральні води та джерела Міжгірського району:

Дерев’яна архітектура Міжгірського району: представлена унікальними деревяними церквами у селах Буковець, Прислiп, Пилипець, Верхнiй Студений, Колочава-Горб, Колочава-Iмшадь, Синевирська Поляна, Торунь, Подобовець, Iзки, Репинне, Нижнiй Студений.

Для любителів зимового відпочинку працюють 6 гірськолижних трас (Пилипець, Подобовець, Міжгіря, Верхній Студений, Ізки, Синевир), де знаходяться крісельні, якорні та бугельні витяги.

І ще… не забудьте відчути смак закарпатської гастрономії у найкращій гастрономії району ресторації «Гранд отель Пилипець» та продегустувати місцеве пиво у пивоварні “Міжгірське”

Запамятайте символи Міжгірського району, для того щоб полегшити вибір місцевого туристичного смаку та сувенірів, і на той випадок якщо сніговий покрив в Карпатах не порадує Вас:

Рекомендований партнер для новорічних 2016 року подорожей на Міжгірщині це комплекс ” Гранд отель Пилипець ” готовий приймати гостей.

Гранд Готель Пилипець – готельно-ресторанний комплекс  на околиці високогірного села Пилипець в Міжгірському районі. Пилипець відомий як курорт у Карпатах з інфраструктурою для пішого, велосипедного та гірськолижного туризму, СПА-відпочинку.

Територія готелю розташована біля річки Плошанка і водоспаду Шипіт у підніжжя Боржавського хребта висотою близько 1500 метрів над рівнем моря в декількох хвилинах ходьби від 2-крісельної канатної дороги, яка піднімає туристів на гору Гемба (1498 м. н.р.м.) цілий рік.

Опис готелю:

– номери різноманітних категорій; – ресторан, банкетний зал; – тераса біля річки на території готелю; – конференц-зали; – сауна з маленьким басейном; – джакузі-басейн із куточком для відпочинку; – послуги масажиста; – тренажерна кімната; – більярд; – дитяча ігрова кімната та дитячий ігровий майданчик; – більярд; – паркінг з цілодобовою охороною.

контактна адреса:

Адреса: тел.: +38 (031) 462-50-75, +38 (050) 370-60-60, +38 (096) 265-35-98

с. Пилипець, 352, Міжгірський р-н

http://grandhotelpylypets.com/uk

З наступаючим Новим Роком!!!