Турінформ Закарпаття

Новини Закарпаття

Конференція Брендинг дестинацій: запорука побудови успішної репутації

By Олександр Коваль

June 11, 2016

Конференція «Брендинг дестинацій: запорука побудови успішної репутації» організована Департаментом туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у співпраці з Всесвітньою туристичною організацією – спеціалізованою агенцією ООН з туризму (ЮНВТО).

Дата проведення: 20-21 червня, м. Київ.

Умови участі: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

У конференції приймає особисту участь Генеральний секретар ЮНВТО – Пан Талеб Ріфаї та спікери з провідних міжнародних організацій та компаній у сфері маркетингу та брендингу країн, міст та туристичних дестинацій.

Перший день заходу пройде у готелі «Прем’єр Палас» – майстер-клас Тома Банкла, керуючого директора компанії «Yellow Railroad» та автора посібника UNWTO «Брендинг дестинацій» для представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також презентація кейсів брендингу туристичних міст України від регіональних туристичних асоціацій.

Другий день заходу пройде в Великому залі Клубу Кабінету міністрів України, де пройде конференція «Брендинг дестинацій як запорука побудови успішної репутації». У конференції беруть участь спікери з Всесвітьої туристичної організації, Європейської туристичної комісії, туристичних адміністрацій та національних туристичних організацій країн Європи, а також провідних глобальних компаній – Google, Tripadvisor, Amadeus, Airbnb, Aviareps, Minube та інші.

В конференції беруть участь представники міністерств, адміністрацій туристичних міст та регіонів, міських та регіональніх туристичних асоціацій, а також експерти з маркетингу та брендингу територій.

Подробиці та реєстрація участі на сайті: http://www.destinationbranding.in.ua/