Турінформ Закарпаття

Новини Закарпаття

Пакет осіннього відпочинку від Hotel Old CONTINENT та курорту “Воєводино”

By Олександр Коваль

November 10, 2016

Hotel Old CONTINENT та курорт “Voevodyno” пропонують незабутньо провести своє дозвілля та зануритися у безтурботний осінній відпочинок в Закарпатті.

Для гостей, що планують своє перебування та відпочинок в Закарпатті з 15 жовтня, діє унікальна пропозиція, що дозволить поєднати 4-денний відпочинок у комфортному готелі «OldCONTINENT 4*», що розташований у серці історичного міста Ужгород, з перебуванням у сучасному заміському курорті “Voevodyno” посеред Карпатських гір.

Гості Закарпаття зможуть відчути дух стародавніх вулиць Ужгорода, здійснити прогулянку вздовж найдовшої липової алеї в Європі, а ще й гарно відпочити в заміському курорті зі СПА-комплексом – “Воєводино”, де природа зачаровує з першого погляду.

Атмосфера старого міста в поєднанні з дивовижними пейзажами назавжди закарбує в пам’яті моменти осіннього відпочинку.

Готель Олд КОНТИНЕНТ, що входить до сотні найкращих готелів України, розташований в історичному центрі Ужгорода. Комфортне розташування готелю в Ужгороді зручне для гостей міста, які прибули з метою бізнесу, конференцій чи відпочинку.

Воєводино – курорт для сімейного, індивідуального і корпоративного відпочинку в Закарпатті. У будь-яку пору року «Воєводино» стане для Вас джерелом сил і натхнення, енергії і любові. Свіже повітря, красу і тишу дарує Вам природа, а ми подбаємо про все інше. Приїжджайте до нас разом з родиною, друзями або колегами!

Подробиці та бронювання за телефонами: (0312) 66 93 66

Інтернет сторінка: http://www.hotel-oldcontinent.com