Угорська кухня – це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб, який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим збагачуючи туристичний потенціал регіону.
Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу «Тиждень угорських страв на Закарпатті», що пройде з 27 лютого по 5 березня 2017р., має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.
В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.
Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 %. А найбільшими вони будуть, у “Жирний четвер”, який припадає на 2 березня – ціни знизяться на 50%.
Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів.
Увага: Для участі чек отриманий в ресторані (з датою та назвою закладу) до 15 березня 2017р. маєте доставити особисто або поштою на адресу: Закарпатська угорська туристична рада 90200 м.Берегово, вул.Крива, 6.
Новина цього року, що до акції долучилися власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!
Дата проведення акції: з 27 лютого по 5 березня 2017р
За подіями тижня угорських страв можете слідкувати:
- www.karpataljaturizmus.hu
- На фейсбуці:Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács
- Організатор: Закарпатська угорська туристична рада.
Джерело: Турінформ Закарпаття