Турінформ Закарпаття

Поради

Угорська кухня в Ужгороді

By Олександр Коваль

May 06, 2017

Меню угорської кухні традиційно багате, а страви угорської кухні – ситні. Інформація для тих, хто шукає в Ужгороді ресторан зі стравами угорської кухні.

Звичайно, що особливо популярними є угорський класичний суп гуляш, який ще називають просто бограч, або класична угорська уха. Але, угорська кухня набагато цікавіша та смачніша.

Одне з небагатьох гідних місць для харчування в найдавнішій частині міста Ужгород, знаходиться на території Ужгородського замку.

Так, що відвідати ресторан можна, як після екскурсії так і до неї. Але краще до екскурсії, тому що інформація краще сприймається на ситий шлунок.

Рестораном знаходиться на території головної визначної пам’ятки Ужгорода – Ужгородський замок (XII – XIII ст), а поруч також музей архітектури і побуту.

У ресторані Ужгородський замок” не поганий вибір меню, особливо варто відзначити меню угорської кухні.

Серед рекомендованих страв угорської кухні, рекомендуємо скуштувати:

  1. Баранина тушкована з помідорами і паприкою

2. Гусяча печінка на подушці паштету зі свіжими ягодами

3. Філе дикого кабана тушковане з мигдальними і кедровими горішками

4. Голяшка по-угорськи «панчоха»

 5. Лоці-печінки

Якщо, до Вас приїхали гості, то на території ресторану “Ужгородський замок” Ви зможете презентувати їм справжній смак угорської кухні в Закарпатті.

Адреса ресторану «Ужгородський замок»: м.Ужгород, вул. Капітульна, 33 (замкова гора, район старе місто – Ужгородський замок) Телефони: +38 (0312) 44-36-68, +38 (067) 312-00-12, +38 (050) 317-66-00 E-Mail: info@uzhgorodcastle.com