Майстер-клас та унікальна екскурсія в Ужгороді на відкриту кузню тим, хто на власні очі хоче побачити, як ковалі створюють з металу шедеври.

Турінформ Закарпаття

Відпочинок

Екскурсія в Ужгороді: Історична кузня 1701 + майстер-клас

By Олександр Коваль

July 20, 2017

Унікальна екскурсія в Ужгороді + майстер-клас на відкриту кузню тим, хто на власні очі хоче побачити, як створюють з металу шедеври майстри ковалі.

Плануючи відпочинок в Закарпатті, зверніть увагу на ще одну можливість відвідати Ужгород, та дізнатись більше про старовинне ремесло – ковальство, кузню з відкритим вогнем. Читайте також: Ужгород – 30 ідей для відпочинку.

На території корчми “Деца у Нотаря” для Вас діє туристично-екскурсійний проект “Відкрита Закарпатська Кузня”, котрий за 52 тижні покаже, як зробити 52 ковальські вироби.

Ваш візит до “Історична кузня-1701”, це чудова ідея, що б організувати відпочинок з дітьми, провести урок історії, чи краєзнавства.

Здійснивши екскурсію, Ви:

Кожну суботу, майстри ковалі Руснак Степан та Мурник Роман проводять майстер-клас для гостей, туристів, даючи відповіді на питання з історії ковальства та ковальських знарядь праці, проводять знайомство з різновидами ковальського ремесла!та виготовляючи кожен раз новий продукт, перетворюючи метал у знаряддя праці чи художнього оформлення інтер’єру.

22 липня будуть робити палачінтовку.

Час проведення: 14.00, кожну суботу

Адреса: Ужгород, вулиця Гагаріна, 98

Місце проведення: “Історична кузня-1701”, на території корчми музею “Деца у нотаря”.

Тож , якщо не знаєте куди піти в Ужгороді, приходьте та спробуйте себе у ролі коваля.