Скуштувати смак Закарпаття можна у “ТОП 5 дегустаційних залів Закарпаття”, що пропонують відвідувачам традиційну гастрономічну продукцію.
Портал “Турінформ Закарпаття” склав перелік “ТОП 5 дегустаційних залів Закарпаття”, що пропонують відвідувачам традиційну гастрономічну продукцію.
Як повідомив керівник “Турінформ Закарпаття” Олександр Коваль, наш край славиться своєю унікальною гастрономічною культурою та традиціями. Перебуваючи на Закарпатті, у Вас є можливість доторкнутись до цієї культури, через дегустацію продукції, котра виробляється у регіоні, за традиційними технологіями, з екологічно чистої сировини.
На думку експертів “Турінформ Закарпаття” до найбільш оригінальних дегустаційних залів, що пропонують традиційну продукцію, у супроводі з розповіддю, наочним супроводом можна віднести:
- Дегустаційний зал меду, та продукції бджільництва, у м. Мукачево, вул. Стара 50, електронна пошта medovujdim@mail.ru тел. 099-299-77-31 сайт Медовий дім.
- Дегустаційний зал екологічно чистої продукції, лекварю та соків у селі Ботар, Виноградівського району. Тел для довідок: 097-381-40-53
- Дегустація, м’яса свині монголиці, відвідини екологічної ферми у селі Ботар, Виноградівського району, тел. для довідок: 097-381-40-53
- Дегустаційний зал сиру, на території “Селиської сироварні”, Хустський район с.Нижнє Селище вул.Центральна тел.38(03142)75-1-88
- Дегустаційний зал вина, “Старий підвал”, м. Берегово, вул.вул. Виноградна, 37/2, тел. 38 (050) 9047266 електронна пошта info@bereg-vine.com
Власна інформація.