Яке Закарпаття на смак? Які асоціації виникають коли чуємо про гастрономію, про крафтових виробників делікатесів з Закарпаття. Звісно, це сир, м’ясні вироби, вино, карпатський мед, лекварі.
Дата: 25 листопада 2017 року, субота
Місце проведення: м. Київ, Літературний ПАБ “Крапка кома”, Антоновича, 14.
Початок: 16.00
У програмі 21 крафтовий смак Закарпаття. Дегустуємо 21 продукт та напій:
- Сири від 4 крафтових сироварень: Селиська сироварня, Еко-ферма «Зелений гай», Традиційна бринза Хустщини, Перечинська мануфактура
- М’ясні спеціалітети від 3 крафтових виробників: Еко-ферма «Зелений гай», “Угочанський смак”, еко-ферма “Фаторіа Ломбардіа”
- 6 сортів вина від 3 виноробень: Лендел, Винний сад, Котнар
- Леквари від Пан Еко та Угочанський смак
- Мед та медовуху від Медового дому.
Дегустацію проведе фудблогер та експерт з гастрономічного туризму — Федір Шандор.
Отже, чекаємо на Вас 25 листопада, час: 16:00, місце: Київ вул. Антоновича, 14.
Вартість участі: 288 гривень.
Увага: Кількість місць обмежена. Реєстрація: 044 466 7 111, або 0687111888. Також, у приватних повідомленнях.
Ласкаво просимо! До зустрічі у Києві