Турінформ Закарпаття

Новини Закарпаття

Фестиваль Червене вино – 2016: Критерії та вимоги до учасників

By Олександр Коваль

December 09, 2015

Члени оргкомітету фестивалю Червене вино оприлюднили критерії відбору виноробів, учасників закладів ресторанного господарства та продавців сувенірної продукції, сиру і меду.

Як повідомляє сайт Мукачево.нет, у 2016 році, на фестиваль Червене вино визначено певні правила для учасників: виноробів, закладів харчування та сувенірів.

Критерії відбору та вимоги до учасників виноробів:

Критерії відбору учасників закладів ресторанного господарства:

Рекомендовані страви до меню – страви національної української, закарпатської, угорської, словацької, румунської та др. кухні., наприклад: смажений бичок, свиня, ягня на вертелі, банош, токан, млинці, пампушки, кнедлики, кифлики та напої (кава, чай, глінтвейн).

Критерії відбору учасників продавців сувенірної продукції, сиру та меду:

Рішення про допуск на участь у фестивалі приймає оргкомітет на підставі відповідності продукції вказаним критеріям.

Червене вино 2016:

Очікується, що фестиваль Червене вино 2016 матиме приблизно 16 харчових, 18 сувенірних і від 40 до 60 винних будиночків, залежно від поданих заявок.

Заяви можна подавати до 18 грудня в міській Ратуші міста Мукачево, кабінет №8.

Читайте більше матеріалів про фестиваль Червене вино