Соковита підчеревина, ароматні купати, дієтична індичка та неймовірні реберця під крафтове пиво – смачна та колоритна традиційна закарпатська кухня на території ресторанного комплексу “Порядний Ґазда”.
Плануєте свій відпочинок в Мукачево? Відвідайте ресторан ресторан “Графський Двір”, що пропонує гостям новий гастрономічний формат – Перша закарпатська реберня.
Перша реберня Закарпаття – що треба знати?
Реберня знаходиться у місті Мукачево, ресторан «Графський Двір», розташована під відкритим небом і працює тільки у п’ятницю, суботу та неділю. Тут ви зможете повністю поринути в атмосферу вуличного фестивалю.
Для Вас, в ресторані готують страви у смокері (спеціальний гриль коптильня) та запропонують ребра, індичку, підчеревину та фестивальні ковбаски, а також гарніри та салати до них.
ісцерозташування тераси з виглядом на замок “Паланок”.
До м’яса Вам запропонують 2 види місцевого крафтового пива «Порядне»: світле та темне. Окремо слід відзначити – м