Онлайн лекція буде корисною для тих, хто прагне розібратись з ідеєю створення корзини регіональних продуктів з території національних природних парків та пройти цей шлях своїми зусиллями.
Звичайно, ми за цю коротку лекцію не зможемо охопити усі складові, які стосуються питання створення корзини регіональних продуктів з території НПП, чи вивчення кращих практик, але ми спробуємо сфокусувати увагу на головних аспектах.
Туристи коли їдуть в Карпати, повинні купувати місцеві продукти, які характерні для регіону, області (бринза, коров’ячий сир, карпатський мед, сухі гриби, фіто чай, дикоростучі та інші. Зокрема вироби з хутра – гуні, ліжники.
Отже, що робити? Уважно слухайте лекцію, аналізуйте кожну частину презентації, ставте та дайте собі відповіді на питання.
Зміст онлайн-лекції:
- Хто цільові групи
- Корзина регіональних продуктів
- Природні об’єкти, як тренд
- Національні природні парки та регіональні продукти
- Продукти та послуги з НПП – курс на туристичний напрям
- Корзина регіональних продуктів з території НПП
- Механізм створення корзини регіональних продуктів НПП
- Аспекти діяльності Асоціації
- Загальні цілі – зроблемо на території НПП
- Охоронний знак «Зроблено на території НПП»
- Критерії до регіональних продуктів
Зверніть увагу, що дана послідовність ідей, задач може змінюватись та доповнюватись.
Вам також будудть цікаві наступні лекції по темі розвиток потецніалу території національних природних парків. Слідкуйте за оновленнями.
Розвиток туризму на території національних природних парків
Онлайн-лекція від «Турінформ Закарпаття» (лектор Олександр Коваль) створена в рамках проекту «Адаптація місцевих громад до розширення національних парків Закарпаття, спільними зусиллями Церков та НУО» у співпраці з Інститутом еколого-релігійних студій та Союзом охорони природи Німеччини та за підтримки МЗС Німеччини.