Турінформ Закарпаття

Новини Закарпаття

Регіональні продукти з НПП

By Олександр Коваль

September 30, 2019

Онлайн лекція буде корисною для тих, хто прагне розібратись з ідеєю створення корзини регіональних продуктів з території національних природних парків та пройти цей шлях своїми зусиллями.

Звичайно, ми за цю коротку лекцію не зможемо охопити усі складові, які стосуються питання створення корзини регіональних продуктів з території НПП, чи вивчення кращих практик, але ми спробуємо сфокусувати увагу на головних аспектах.

Туристи коли їдуть в Карпати, повинні купувати місцеві продукти, які характерні для регіону, області (бринза, коров’ячий сир, карпатський мед, сухі гриби, фіто чай, дикоростучі та інші. Зокрема вироби з хутра – гуні, ліжники.

Отже, що робити? Уважно слухайте лекцію, аналізуйте кожну частину презентації, ставте та  дайте собі відповіді на питання.

Зміст онлайн-лекції:

Зверніть увагу, що дана послідовність ідей, задач може змінюватись та доповнюватись.

Вам також будудть цікаві наступні лекції по темі розвиток потецніалу території національних природних парків. Слідкуйте за оновленнями.

Розвиток туризму на території національних природних парків

Онлайн-лекція від «Турінформ Закарпаття» (лектор Олександр Коваль) створена в рамках проекту «Адаптація місцевих громад до розширення національних парків Закарпаття, спільними зусиллями Церков та НУО» у співпраці з Інститутом еколого-релігійних студій та Союзом охорони природи Німеччини та за підтримки МЗС Німеччини.