Відкрийте смаки унікального ніжного овечого сиру, який об’єднався під спільнотою Традиційна бринза Хустщини. Свіжість, ніжність і тонкий аромат – справжнє задоволення для гурманів.
Купуючи “Традиційну бринзу Хустщини” Ви підтримуєте “Асоціацію вівчарів Хустщини” та відродження вівчарства. Ми переконані, що традиційний, автентичний та неповторний смак бринзи не залишить нікого байдужим.
Склад бринзи:
- цільне овече молоко (не менше 80%), цільне козяче молоко.
- Не містить коров’ячого молока”
Яка вартість:
- маленька баночка 0,2 кг – 155 грн
- велика баночка 0,35 кг – 255 грн
Довідка “Турінформ Закарпаття”
- Асоціація вівчарів Хустщини – це єдине професійне об’єднання вівчарів, що створено виключно за ініціативи виробників і без підтримки влади та грантів. Асоціація відкрита до співпраці із усіма зацікавленими вівчарями району.
- Традиційна Бринза Хустщини увійде до переліку “Гастрономічний кошик Закарпаття”
- Багато хто спитає, як зробити бринзу? Який рецепт бринзи? Як можна зробити бринзу в домашніх умовах? Яка пропорція овечого молока? Відкриємо Вам ще один секрет, у майбутньому, кожен хто має бажання навчитись та побачити, як робити домашню бринзу з овечого молока отримає таку можливість.
Олександр Коваль, “Турінформ Закарпаття”
Читайте також: Сирний туризм Закарпаття