Турінформ Закарпаття

Новини Закарпаття

Туризм сприяє розвитку бджільництва в Карпатах

By Олександр Коваль

May 13, 2010

Відділ ринкових досліджень «Турінформ Закарпаття», лабораторія туризму УжНУ, розробляє стратегію по активізації споживання продукції бджільництва під час відпочинку на території Закарпаття об’єктами індустрії туризму.

З цією метою, розробляється методична інструкція для власників агро садиб, садиб зеленого туризму, керівників закладів громадського харчування. «Зростання попиту на продукцію бджільництва Закарпаття є логічним,  адже, одним з мотивів котрими керуються туристи перебуваючи на Закарпатті є потреба у оздоровленні та рекреації”- відзначають науковці кафедри туризму УжНУ. А регулярне вживання  не лише меду а й цілого спектру продукції бджільництва, є потужним засобом сповільнення старіння, активізує організм людини на більш повне засвоєння вітамінів та мікроелементів, а також інших речовин повсякденного раціону харчування, також дана продукція стимулює захисні сили організму та протидію несприятливим факторам зовнішнього середовища.

Як повідомляв «Турінформ Закарпаття», розроблено концепцію першого в Україні музею меду, що вже у найближчому часі буде відкрито у м. Мукачеві.

Турінформ Закарпаття