Закарпатська угорська туристична рада має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.
Угорська кухня-це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим збагачуючи туристичний потенціал регіону.
В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.
Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 відсотків. А найбільшими вони будуть, у “Жирний четвер”, який нині припадає на 17 березня – ціни знизяться в половину.
Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів. Кожен власник чеку (з датою та назвою закладу) матиме можливість виграти відпочинок на чотирьох осіб у садибі “Лінія Арпада” на Воловеччині, а також вечерю в одному з ресторанів Закарпаття.
Пропонуємо долучитися до програми кав»ярням, цукерням, господарям винних підвалів та іншим учасникам туристичного бізнесу!
Докладна інформація: +380995196231, +380507453457 www.zakarpattya-tour.com