Гуцульський «Капріно»

Турінформ Закарпаття

Новини Закарпаття

Сироварня «Розенталь» презентує сир – Гуцульський «Капріно»

By Олександр Коваль

August 04, 2022

Сироварня «Розенталь», з села Кваси, що на Рахівщині, презентує новинку, напівтвердий сир – Гуцульський «Капріно», з молока кіз, що випасаються на гірських полонинах Закарпаття.

Як повідомляє Туристичний інформаційний центр “Турінформ Закарпаття”, напівтвердий сир, гуцульський «Капріно», це хороша гастрономічна новинка від еко-ферми «Розенталь», з села Кваси, Рахівського району.

Даний сир доповнить сирний кошик гуцульської сироварні, та збільшить привабливість сироваріння Закарпатської області та українських Карпат загалом. Чудове доповнення до страв закарпатської кухні та гастрономії України.

Що потрібно знати про сир – Гуцульський «Капріно»?

Де можна скуштувати та придбати сир гуцульський капріно?

Вам буде також цікавою інша інформація по темі село Кваси:

Чим цікаве село Кваси на Рахівщині?

Слідкуйте за новинками та життям Закарпаття, на сайті “Турінформ”.