Гастрономічний урок: бограч – гуляш від Бетяра

  • 0 Людей вподобало
  • 478
  • + 38 099 541 3315

Фантастична можливість зануритись в кулінарну атмосферу, на території затишного закладу “Schwaben Grill” та своїми руками навчитись готувати бограч – гуляш.

Тривалість майстер-класу: 3 години

Кількість учасників: група від 10 осіб

Мова: українська, російська, угорська

Оплата: готівковий чи безкготівковий розрахунок

БетярВраження

Най важливі для учасників:

  • ви пройдете повний урок гастрономії з досвідченим кухарем Едгаром Петі, засновником 3-х гастрономічних проектів
  • Створите свій власний зв’язок з кухнею Закарпаття та життям його жителів
  • Отримаєте задоволення та новий досвід, вивчаючи нові рецепти та культуру
  • Пообідаєте чи повечеряєте однією з найпопулярніших страв регіону

Що саме Ви побачите та зробите?

За час проведення гастрономічного майстер-класу, Ви зможете своїми руками приготувати найвідомішу та одну з найпопулярніших страв Закарпаття. Рецепт бограчу не є секретом, але технологія приготування у кожного з кращих майстрів є таємницею.

За 3 години ви зможете дізнатись про цікаві легенди та факти з кухні Закарпаття, щодо походження, назви, інгредієнтів, скуштувати та головне навчитись правильно визначати критерій якості, за яким має подаватись бограч гуляш на стіл. А ще цікаво провести час з своєю компанією.

На приватному уроці від гостинного Едгара Петі Ви почуєте декілька секретів та отримаєте цінні поради.

Заплануйте для себе та друзів цей новий досвід та підвищіть власні навички приготування популярних страв Закарпаття.


Що входить

  • Гастрономічний майстер-клас
  • Дегустація страви та помазанки
  • Алкогольний чи безалкогольний напій
  • Офіційна відзнака від Бетяра

Вартість та замовлення

Вартість замовлення розраховується від кількості осіб. Ціна від 150 грн з особи.

Оформити замовлення можна звернувшись за адресою: Ужгород, вул. Швабська 26, ресторація “Schwaben Grill”.

Довідка по телефону: 099 541 3315