Закарпаття запрошує на півмарафон Ужгород – Перечин
Перечинський півмарафон Федора Фекете запрошує любителів спорту та усіх зацікавлених разом відзначити річницю першої письмової згадки про місто Перечин та прийняти участь на різних етапах півмарафону Ужгород – Перечин.
Свято Весни у санаторному комплексі «Деренівська Купіль»
Чудова пропозиція до свята ніжності та краси, від санаторного комплексу “Деренівська купіль” з 4 по 10 березня, на комплекс процедур по догляду за тілом та обличчям.
Запрошуємо на “Весняний вікенд” у Деренівській Купелі
Куди піти на 8 березня, що б відсвяткувати Міжнародний день жінок? Зверніть увагу на пропозицію “Весняний вікенд” у Деренівській Купелі.
Відпочинок в Карпатах на 8 березня
Куди поїхати на 8 березня, що б відсвяткувати Міжнародний день жінок? Підібрали для Вас хороші ідеї для подорожі, що зроблять Ваш відпочинок в Карпатах ще цікавішим.
Аеропорт Ужгород відновлює регулярні рейси на Київ
Аеропорт Ужгород відновлює регулярний авіарейс Київ – Ужгород та Ужгород – Київ, реактивним літаком «Як-40».
Тячівська громада: відпочинок, що побачити, та куди піти
Місто Тячів є одним з тих міст, через яке проїжджають десятки тисяч гостей, що обирають відпочинок в Закарпатті, але мало хто знає, чому тут варто зупинитись, що побачити в Тячеві, чому треба полюбити це чарівне місто.
Захоплюючі канікули: Топ-5 ідей для сімейного відпочинку
чудова нагода для батьків, не зважаючи на холодний вітер та похмуру погоду, влаштувати незабутню відпустку, сімейний відпочинок, у родинному колі із найяскравішими враженнями та емоціями.
Поїзд Мукачево – Кошице з’єднає Україну та Словаччину
Прямий поїзд залізничного маршруту Кошице – Чоп – Мукачево буде відкрито, завдяки домовленостям між українськми та словацькими залізничниками.
Фестиваль Біле вино у Берегово
Берегівський фестиваль вина, запрошує гурманів та любителів сонячного напою, пройде 8-10 березня та відкриває весняний гастрономічний сезон на Закарпатті.
Рокот-крумплі: картопля, запечена з яйцем та пікницею
Рецепт приготування страви рокот-крумплі, справжня родзинка, без якої кухня Закарпаття буде не повна. Покрокова інструкція, інгредієнти та технологія приготування.