Працівник заготівельного цеху (консервація) – вакансія в Ужгороді, для тих хто шукаєте роботу, зверніть увагу на вакансію від мережі закладів харчування.
Мережа закладів харчування в Ужгороді запрошує на роботу працівника заготівельного цеху в свій заклад, який буде працювати та відповідати за роботу з забезпечення процесу переробки сировини та її консервації.
Що повинен знати працівник:
- працівник повинен знати особливості обробки сировини та приготування продуктів
- розбиратися в якості продуктів для приготування виробів згідно рецептів
- дотримуватися санітарно-епідеміологічні та гігієнічні норми;
- дотримуватись калькуляційних та технологічніх карт;
- Знати смакові властивості традиційних страв, що консервуються
Від вас очікують:
- бажання працювати
- бажання вчитися та розвиватись
За це ви отримаєте:
- достойну заробіну плату
- навчання та професійний ріст
- привітний колектив
Контактна інформація
- довідка за телефоном в Ужгороді, у робочий час: +380669112453 (Тамара)