Сироварня Розенталь: крафтовий сир, село Кваси

  • 0 Людей вподобало
  • 518

Сироварня Розенталь, з села Кваси, Рахівського району, пропонує крафтовий сир з коров’ячого, овечого молока, та молока кіз, за унікальними технологіями.

Сироварня Розенталь: крафтовий сир, село Кваси

Спеціалізація сироварні Розенталь – переробка молока, що дають карпатські корови, що випасаються на високогір’ях, навколо села Кваси, та виробництво сиру:

  • твердий сир
  • напівм’який сир
  • йогуртовий сир.

Сир, що виготовляє сироварня Розенталь та що купити? Спробуйте Гоц, Кєвеле, Васкул, сир камамбер і витриманий квасівський сир – усі ці сорти сиру виготовлені з натуральних компонентів та за традиційною технологією.

Якщо ви плануєте відпочинок в Закарпатті, на території Рахівського району, заплануйте відвідування сироварні Розенталь у селі Кваси, ви зможете побачити традиційне господарство, де вирощують та доглядають овець, замовити дегустацію сиру, та звісно придбати сир. Продукція гуцульської сироварні доповнює сирний кошик Закарпаття, та збільшує привабливість сироваріння Закарпатської області та загалом українських Карпат.

Адреса сироварні Розенталь:

  • Рахівський район, село Кваси
  • урочище Васкул

Довідка Турінформ Закарпаття:

  • На території села Кваси, розташований санаторій “Гірська Тиса”, що є центром оздоровлення Рахівського району. Ще село відоме своїми унікальними закладами, такими як пивоварня “Ципа”, ресторація “Бокораш”, що зробили його гастрономічною та крафтовою столицею гуцульського Закарпаття;
  • Купуйте Закарпатське, тим самим ви підтримуєте місцевих виробників, традиційне сільське господарство, тваринництво та вівчарство в Карпатах (вирощування та утримання овець, кіз, корів).

Деталі

Гуцульська овеча бриндзя:
Традиційний сир з овечого молока. Гуцульська овеча бриндзя виготовляється на території Рахівського району, село Кваси, з молока овець, що випасаються на гірських полонинах Закарпаття. Це 100% натуральний продукт гуцульської гастрономії. Виражений солоний смак, та ніжний аромат. Рекомендують додавати до гарнірів, салатів, м'ясних страв, пирогів. Пакування - скляні банки.