Закарпатська кухня – насолода для гурманів. Адже місцева гастрономія зібрала-змішала-зберегла найкращі давні традиції.
Тож смакуйте «сімома чудесами Атлантиди» – продегустуйте оздоровчі настоянки за старовинними рецептами з фруктів, ягід чи могутнього кедру, а ще помічну – з хрону та чарівну – купальську. Скуштуйте сири з буйволячого молока та угорські страви з екологічно чистого м’яса свиней: «бограч-гуляш», ковбаски, мангалицю (запечене в горщику м’ясо з овочами та фруктами). А на десерт на вас очікують бурштинові річки духмяного меду, медового бальзаму, медовухи: що й не кажіть, та не відірвеш за вуха!
Тривалість: 3 дні (18 – 20 вересня)
Маршрут: Карпати – Чинадієво – Мукачево – Геча – Берегово – Четфалва – Ботар – Мукачево
Вартість: 1150 грн
1 ДЕНЬ | |
Станція Карпати |
|
Переїзд: Карпати – Чинадієво – Мукачево – Геча | |
Карпати |
|
Чинадієво |
(замок функціонує на добровільних пожертвах).
|
Агросадиба «Кельтський двір під Лавачкою» |
|
Обід |
|
Мукачево | |
«Замок Паланок» |
|
«Будинок меду» |
Дегустація меду та продуктів бджільництва: 4 види меду, 2 види медовухи (15-16 грудусів), бальзам (38 градусів), медовий пилок, професійна розповідь про бджільництво (60 грн/чол.). |
Поселення |
|
Вечеря |
|
2 ДЕНЬ | |
Сніданок |
|
Майстер-клас з приготування «Бограч-гуляша» |
|
Переїзд: Геча – Берегово – Геча | |
Берегово | |
Історія розвитку Берегового |
|
Термальний басейн «Жайворонок» |
|
Еко-готель | Обідо-вечеря (факультативно 110 грн/чол.):
|
3 ДЕНЬ | |
Сніданок |
|
Переїзд: Геча – Ботар – Чорнотисово – Мукачево | |
Ботар | |
Агросадиба «Пан еко» | Дегустація (70 грн/чол.):
|
Ферма свиней |
|
Обід | Домашня кухня (100 грн/чол.):
|
Чорнотисово |
|
Мукачево |
|
Поїзд, прибуття |
|
Поїзд, відправка |
|
До вартості мандрівки входить:
- транспортне обслуговування;
- ночівля (2 ночі);
- професійні екскурсії;
- харчування (сніданки);
- страховка від ТАС;
- супровід групи.
До вартості мандрівки не входить:
- квитки на поїзд;
- вхідні квитки до замків – 28 грн/чол.;
- медова дегустація – 60 грн/чол.;
- дегустація настоянок – 100 грн/чол.;
- дегустація вин – 50 грн/чол.;
- дегустація на фермі «Пан еко» – 70 грн/чол.;
- дегустація сирів – 40 грн/чол.;
- купання в термальному басейні – 100 грн/чол.;
- додаткове харчування (обід, вечеря).
З собою мати:
- зручне взуття для екскурсій;
- засоби гігієни.
- Для купання в термальному басейні:
- купальник (плавки);
- рушник;
- гумові тапочки;
- сушка для волосся;
- особиста аптечка.
Фото з фестивалю леквару добровільно пожертвував друзяка з Мукачева, Олег Григорьев: http://grigoryev.net/
Замовити Гастрономічний тур по Закапаттю від А до Я можна за телефоном: +38 067 798 70 18, +38 099 750 11 73
Або на сайті Туроператора “Окраїна”
Додайте коментар
You must be logged in to post a comment.