Пекарі й кондитери, добираючи найкращі інгредієнти для втілення смачних ідей, пишуть також рецепт успіху своєї справи. І народжується він разом із любов’ю і довірою клієнтів.
Ключовий складник будь-якого виробу — борошно. Коли під рукою завжди є якісне борошно потрібного виду і ґатунку, пекарське ремесло перетворюється на мистецтво.
Так можна легко до традиційних паляниць та кіфликів додавати гречані багети, бездріжджовий хліб зі свіжого цільнозернового борошна, мелайник — із кукурудзяного або безглютенові мафіни — з рисового.
Жорновий млин у цьому випадку стане надійним діловим партнером і другом. З ним можна реалізувати будь-який найамбітніший план. В Україні жорнові млини виробляють на Житомирщині під брендом The Miller. Їх купують як українські підприємці, так і вже в 15 країнах світу. Розповідаємо докладніше.
Кому варто придивитися до жорнових млинів?
Лінійка обладнання The Miller наразі нараховує 8 видів млинів.
- Діаметр жорен: від 300 до 900 мм
- Продуктивність: від 30 до 300 кг/год
- З просіювачами та без них
Менш потужні млини можуть задовольнити потреби домашньої кухні та мініпекарні, а більші краще встановлювати у великих пекарнях чи на зернопереробних підприємствах.
Тож, жорнові млини будуть цікавою знахідкою для
- фермерських господарств, борошномельних підприємств, пекарень, монастирів;
- виробництв макаронних виробів, в тому числі з цільнозернового борошна;
- підприємств із виробництва безглютенових та дієтичних продуктів;
- заміських ресторанних комплексів;
- мініпекарень, кав’ярень-пекарень, кондитерських, крафтових виробників;
- підприємців-новачків, які прагнуть залучити грантові кошти для створення бізнесу;
- родин, які бажають забезпечити себе власною якісною випічкою.
Чим вигідні млини The Miller
The Miller відроджує хлібопекарські традиції прабатьків, які тисячі років жили в злагоді з природою, і вдало поєднує їх із сучасними технологіями.
Завдяки цьому підприємство, яке працює з млинами The Miller отримує ряд конкурентних переваг, а саме:
- Досконале борошно. Жорна з натурального граніту зі спеціальним візерунком насічок дбайливо перетирають збіжжя, не залишаючи у борошні кам’яної крихти.
- Бажану продуктивність. Фахівці The Miller допоможуть підібрати млин відповідно до потреб конкретного підприємства, чи то крафтовий виробник смаколиків, чи мережа пекарень.
- Компактне та мобільне устаткування. Немає потреби будувати чи шукати окреме приміщення, адже млини легко розміщуються на площі 20-50 м2 і легко транспортуються.
- Універсальне обладнання. Жорнові млини перетирають понад 15 видів зернових та зернобобових культур на цільнозернове й сортове борошно та висівки.
- Надійні технології. Завдяки двигунам, які споживають небагато електроенергії, перетворювачам частот, аварійній системі відключення млини працюють безперебійно.
- Швидке повернення інвестицій. Досвід клієнтів The Miller свідчить, що вкладені кошти повернуться і почнуть приносити прибуток уже за кілька місяців
- Зручний сервіс. Виробник навчає працювати з обладнанням, проводити рутинне обслуговування та завжди забезпечує технічний супровід у будь-якій нестандартній ситуації.
- Вишуканий дизайн. Стильний дерев’яний корпус з масиву вільхи та елементами дуба можна сміливо використати у рекламі компанії та її продукції для приваблення клієнтів.
Жорновий млин — це просте рішення для багатьох бізнес-задач
Звісно, у кожної компанії свої завдання і цілі.
З млинами The Miller можливо
- збільшити власний асортимент виробництвом жорнового борошна та виробів з нього;
- залучити ширше коло клієнтів оновленою продукцією;
- отримати додатковий прибуток коштом виробництва високо маржинальної продукції;
- зміцнити репутацію компанії як виробника здорової та корисної їжі;
- створити власну торгову марку жорнового борошна та виробів з нього.
Млини є на складі, тож не потрібно чекати тижнями їхнього виготовлення.
Дізнатися більше деталей, замовити консультацію та придбати млини The Miller краще на сайті https://the-miller.com/
Слідкуйте за сторінками виробника “The Miller – українські жорнові млини” у Фейсбук та Інстаграм.