Члени оргкомітету фестивалю Червене вино оприлюднили критерії відбору виноробів, учасників закладів ресторанного господарства та продавців сувенірної продукції, сиру і меду.
Як повідомляє сайт Мукачево.нет, у 2016 році, на фестиваль Червене вино визначено певні правила для учасників: виноробів, закладів харчування та сувенірів.
Критерії відбору та вимоги до учасників виноробів:
- Винороб представляє на фестивалі вина власного виробництва.
- Винороб дає згоду на попередню публічну відбіркову дегустацію власного вина, для чого надає 2 взірці своїх найкращих вин.
Критерії відбору учасників закладів ресторанного господарства:
- Учасник має статус закладу ресторанного господарства.
- Учасник має відповідні дозвільні документи на здійснення діяльності.
- Учасник має необхідне для виїзної торгівлі обладнання.
- Персонал учасника вдягнений у фірмову уніформу або національний одяг.
- Учасник оформлює місце торгівлі вивіскою з офіційною назвою закладу та меню.
- Учасник має надати з заявою заявлене меню з не менш ніж 6-ма основними стравами.
Рекомендовані страви до меню – страви національної української, закарпатської, угорської, словацької, румунської та др. кухні., наприклад: смажений бичок, свиня, ягня на вертелі, банош, токан, млинці, пампушки, кнедлики, кифлики та напої (кава, чай, глінтвейн).
Критерії відбору учасників продавців сувенірної продукції, сиру та меду:
- Виробники сувенірів разом з заявкою на право участі в фестивалі надають фото, на якому зображений сам виробник (або група виробників) і його/їх вироби.
- Заявка та фото можуть подаватись і в електронному вигляді.
- Перевага надається виробникам власної продукції.
- Перевага надається власним виробам з винною тематикою, символікою фестивалю, Мукачева та Закарпаття.
- Учасник має надати на їстівні продукти ветеринарні довідки або СЕС.
Рішення про допуск на участь у фестивалі приймає оргкомітет на підставі відповідності продукції вказаним критеріям.
Червене вино 2016:
- 5 тис. грн. – за будиночок для винороба
- 3 тис. – під сувеніри
- 20 тис. – під заклад харчування
Очікується, що фестиваль Червене вино 2016 матиме приблизно 16 харчових, 18 сувенірних і від 40 до 60 винних будиночків, залежно від поданих заявок.
Заяви можна подавати до 18 грудня в міській Ратуші міста Мукачево, кабінет №8.
Читайте більше матеріалів про фестиваль Червене вино
Додайте коментар
You must be logged in to post a comment.