Кулінарні традиції Карпат, з приготування страв на відкритому вогні будуть відтворені у селі Лазещина, на унікальному фестивалі Закарпаття “Смажений баранчик”.
Понад 20 команд кухарів-аматорів, професійних кухарів під супровід народної та естрадною музики, за участі популярних артистів української естради змагатимуться у кулінарній майстерності та готуватимуть страви з баранини на відкритому вогні.
Серед учасників і команда відомого закарпатського ресторану “Деца унотаря” на чолі з його автором гумористом Павлом Чучкою.
Все це в околиці найвищих гір Українських Карпат: гори Говерли та Петросу, то ж туристи матимуть змогу здійснити сходження, або ж відвідати майстер-клас із приготування овечого сиру на місцевій полонині.
Дата проведення: 25 вересня 2016 року
Місце проведення: Закарпаття, Рахівський район, село Лазещина
Початок: 14.00
Свято, етно-фестиваль з приготування баранини на відкритому вогні відбувається вперше, та проходитиме за ініціативи та під патронатом народного депутата України Василя Петьовки.
Слід зазначити, що даний фестиваль закриває вересневі фестивалі Закарпаття.
Довідкова інформація: Зі Львова та Прикарпаття, найкращим є сполучення поїздом чи електропоїздом Яремче – Лазещина, або автобусне, автомобільне сполучення. А зі сторони Мукачево, автобусом, чи авто до Ясіня та далі Лазещина.