Якщо ви їдете через місто Перечин, зверніть увагу на етнографічний заклад, корчму “Підкова”, що пропонує унікальні страви кухні Закарпаття.
Минулого року ресторан корчма “Підкова” отримав від Туристично-інформаційного центру Закарпаття номінацію «Краща закарпатська етногастрономія-2011».
І абсолютно виправдано: сьогодні корчма пропонує відвідувачам справді надзвичайно смачні страви закарпатської кухні в затишній атмосфері й оригінальній обстановці.
Те, що «Корчма Підкова» заслужено можна відносити у ранг «найкращих», підтверджує і місцевий знавець ресторанного бізнесу, гурман і краєзнавець Олександр Богданов. На своєму сайті test.uzhgorod пан Олександр ще 2009 року розповів про цікавий зовнішній вигляд закладу, гарне і якісне обслуговування, широкий вибір автентичних страв і їх «домашній» смак. При цьому з приємністю відзначає відносно невисоку ціну за високу якість.
Опікується рестораном Корчма Підков,а подружжя Михайла і Людмили Барників. Чоловік і дружина спільно складають меню, слідкують за тим, аби продукти для страв були свіжими, а страви – приготованими за правильною рецептурою.
Оформлена «Підкова», як і годиться, в етнічному стилі з «мисливським присмаком»: навкруги багато дерева, по стінах розвішані шкури, роги, опудала тварин, а ще – картини, рушники і сорочки, розписані тарелі. Ті ж розписані тарелі, глечики, сифони і самоварчики розкладені на полицях. Під полицями підвішені м’ясорубки, сокири, сковорідки й інше домашнє начиння. І всі ці дрібнички – вичищені дочиста й без найменшого натяку пилу.
Певно, через те, що до організації справи подружжя Барників підходять не тільки з відповідальністю, але й з любов’ю. А справа, в яку людина вкладає душу, обов’язково буде оцінена сторонніми. Недарма Олександр Богданов, час від часу «наїжджаючи» в «Підкову», й надалі продовжує рекомендувати заклад як «Обов’язковий для відвідання проїжджим туристам». А кому ж вірити, як не істинному гурману і знавцю ресторанної справи, й що найголовніше – неупередженому?
Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн.
Додайте коментар
You must be logged in to post a comment.