Готельно ресторанна справа в УжНУ – факультет туризму та МК готує фахівців для індустрії туризму, напрямок підготовки – готельно ресторанної справи.
Ким можуть працювати випускники, що навчаються на спеціальності Готельно ресторанна справа в УжНУ?
- Менеджер готельного бізнесу. Можливість керувати готелями, закладами розміщення, та розвитком стратегії для забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів;
- Експерт зі смаку та гастрономії. Робота у закладах харчування, керівництво розвитком послуг харчування та напоями;
- Експерт із організації заходів та кейтерингу. Організація та керівництво подіями різної масштабності;
- Менеджер ресторанного бізнесу. Управляйте роботою ресторанів та забезпечення високої якості обслуговування;
- Технічний директор готелю чи ресторану. Керівництво розвитком інфраструктури готелю чи ресторану;
- Експерт з маркетингу та реклами в готельному чи ресторанному бізнесі. Розвиток стратегії просування та залучення нових клієнтів;
- Спеціаліст з управління та обслуговуванням клієнтів в готельному чи ресторанному секторі. Побудова процесів сервісу, забезпечення найвищого рівня задоволення гостей;
- Експерт зі сталого туризму та гостинності. Впровадження екологічно та соціально відповідальних підходів у готельному та ресторанному бізнесі;
- Менеджер з логістики та закупівель у секторі HoReCA. Впровадження стратегій закупівель, побудова логістичних ланцюгів, контроль та забезпечення ефективності.
Що потрібно знати про Факультет туризму та міжнародних комунікацій УжНУ?
Факультет туризму та МК УжНУ забезпечує підготовку фахівців за такими освітніми рівнями:
- «Бакалавр» – з нормативним терміном навчання 3 роки та 10 місяців, спеціальність 242 «Туризм» (денна та заочна форми навчання), кваліфікація фахівець з туризму.
- «Бакалавр» – з нормативним терміном навчання 3 роки та 10 місяців, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» (денна та заочна форми навчання), кваліфікація фахівець з готельно-ресторанної справи.
- «Магістр» – з нормативним терміном навчання 1 рік та 4 місяці, спеціальність 242 «Туризм», кваліфікація магістр з туризму. Туризмознавець (денна та заочна форми навчання).
УжНУ з приймає документи на навчання для здобуття ступеня бакалавра за напрямами підготовки «6.140101 – Готельно-ресторанна справа».
Станом на 2015 рік, необхідні предмети в сертифікаті УЦОЯО для вступу на «Готельно-ресторанну справу» – географія, українська мова та література (базовий рівень), історія України.
Про це, під час Вченої ради УжНУ від 23 грудня доповів відповідальний секретар приймальної комісії Петро Горват.
Слід відзначити, що готельно ресторанна справа є надзвичайно популярною серед абітурієнтів багатьох ВНЗ України.
Джерело: Турінформ Закарпаття.
Додайте коментар
You must be logged in to post a comment.